söndag 8 februari 2009

Melodifestivalpremiär i familjens sköte

(090207)

Den 7 februari var det efterlängtad premiär för 2009 års melodifestival. Jemima, Carl-Henrik och Isak har som bekant redan tidigare varit trogna gäster vid TV-apparaten när detta har sänts, och i år fick även Lydia och Adam vara med och titta - Lydia hade uttryckt önskemål om det, och Adam hängde på. Det ska börjas i tid!
En viss kalabalik kunde dock noteras under programmets gång, eftersom de skålar med snacks som stod på bordet gav upphov till liv och rörelse bland barnen. Lydia och Adam blev också märkbart trötta efter en stund, och fick gå och lägga sig i pausen. "De är nog fortfarande lite för små, de klarar sig lika bra utan att titta nästa vecka", säger Jemima och Carl-Henrik.
Isak däremot stannade uppe och tittade färdigt på hela showen. Hans favoriter bland bidragen från Göteborg verkade vara Alcazar och Marie Serneholt, plus att han tyckte att Emilia var söt... Dessutom verkade det som att han gillade Caroline af Ugglas, även om han höll för öronen när hon först började sjunga. "Snälla snälla" var ändå tydligen en titel och en låt som föll honom i smaken.
Vi får se vad som händer hos den melodifestivaltokiga Hammarlundsfamiljen när festivaltåget drar vidare.

Inga kommentarer: