lördag 13 december 2008

Klottrare härjade med märkpenna

(081207)

Ett allvarligt fall av skadegörelse ägde rum idag hemma hos familjen Hammarlund. Det var den yngste familjemedlemmen Adam som togs på bar gärning med att utföra olovligt klotter, denna gång olyckligtvis med en svart permanent märkpenna som han på något sätt fått tag i.
Innan marodören ertappades och stoppades hade han hunnit måla svart graffiti på diverse ytor i hemmet. De svåraste skadorna konstaterades på storasyster Lydias kläder samt på en av de (dessförinnan) vita armstödskuddarna till soffan i barnens lekrum. Kläderna var räddningslöst förlorade och fick slängas omedelbart, medan tuschstrecken på soffan resulterade i att Adams föräldrar Jemima och Carl-Henrik nu nog blir tvungna att köpa en ny.
Domen för den skyldige Adam blev ett antal minuters vistelse på hans rum, en rejäl utskällning från båda föräldrarna, samt att han tvingades att säga förlåt. För den händelse att han skulle återfalla i brott - och detta är tyvärr inte otänkbart enligt föräldrarna - har nu samtliga tuschpennor i familjens hem samlats ihop och förpassats till en ännu säkrare förvaringsplats än tidigare.

Inga kommentarer: